Senioren

Heeft u een probleem en komt u er zelf niet uit? Heeft u te maken met eenzaamheid, rouw en verlies of huiselijk geweld? Heeft u vragen over huisvesting, financiën of regelingen? Heeft u hulp nodig als mantelzorger? Bent u 55+? Onze maatschappelijk werkers helpen u graag!

Ook kunt u bij hen terecht voor praktische zaken zoals de Particuliere Vervoersdienst, de Klussendienst, de dienst Hulp bij Thuisadministratie, de dienst Hulp bij Mantelzorg, de Boodschappendienst, de dienst Bezoek aan Huis, de Telefooncirkel.

In de vier wijkcentra worden daarnaast verschillende activiteiten voor senioren georganiseerd.
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u langsgaan bij een van de Servicepunten XL of op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op donderdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur contact opnemen met de maatschappelijk werkers via (070) 416 20 20 of sociaalwerk@welzijnscheveningen.nl.

Meer gedetailleerde informatie over de dienstverlening van Welzijn Scheveningen gericht op senioren vindt u door bovenaan deze website te klikken op DIENSTVERLENING en vervolgens op SENIOREN.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl