Vrijwilligerswerk bij Welzijn Scheveningen

Bij Welzijn Scheveningen zijn circa 500 betrokken vrijwilligers actief. In de verschillende contacten onze beroepskrachten, uw collega-vrijwilligers en de bewoners van Scheveningen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zult u ervaren onderdeel te worden van een groot sociaal netwerk.
Welzijn Scheveningen hoopt dat u zich, met de ogen en oren in het stadsdeel, tevens vertegenwoordiger zult voelen van Welzijn Scheveningen en ons tijdig wijst op ontwikkelingen en situaties, waar wij van betekenis kunnen zijn of waar wij met u en uw collega-vrijwilligers ondersteuning kunnen bieden.

U en uw collega-vrijwilligers weten als geen ander welke activiteiten aanslaan en waaraan behoefte is bij de bewoners van Scheveningen. Vrijwilligers spelen dan ook een grote rol bij de totstandkoming van onze vrijwillige diensten en de verschillende activiteitenprogramma’s.

Vrijwilligersvacatures
Er is een grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk bij Welzijn Scheveningen. Hieronder vindt u de actuele vacatures bij de wijkcentra en per doelgroep van onze dienstverlening:


Vrijwilligersvacatures bij het Couvéehuis >

Vrijwilligersvacatures bij het Kalhuis >

Vrijwilligersvacatures bij de Mallemok >

Vrijwilligersvacatures bij het Trefpunt >

Vrijwilligersvacatures bij het Jongerenwerk >

Vrijwilligersvacatures bij het Maatschappelijk Werk >

Vrijwilligersvacatures bij het Ouderenwerk >

Vrijwilligersvacatures bij het Centraal Bureau >

Vrijwilligersvacatures bij de Dienstencentrale >

Vrijwilligersvacatures bij de Vervoersdiensten >

Vrijwilligersvacatures bij het CJG >

Vrijwilligersbeleid & NOV Keurmerk Goed Geregeld

Welzijn Scheveningen beschikt al vele jaren over het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld. Dit is een landelijk keurmerk dat wordt toegekend aan maatschappelijke organisaties  die het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk hebben georganiseerd. Vrijwilligers weten dat ze binnen die organisaties  kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes en plezier in te zetten.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl