Kinderwerk

Het kinderwerk is er voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en hun ouders. Welzijn Scheveningen biedt een aantrekkelijk programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd om het voor de kinderen (en hun ouders) zo leuk mogelijk te maken in de wijk. Dit gebeurt met de hulp van vele onmisbare ouders.


Kinderwerk

Gelukkig kunnen de activiteiten van het kinderwerk weer gewoon plaatsvinden en we organiseren dan ook iedere week leuke activiteiten. Zie de afbeelding hieronder voor de muzieklessen die het Kinderwerk i.s.m. YMCA Scheveningen vanaf maandag 5 september 2022 in Duindorp organiseert.

Vanaf maandag 31 oktober 2022 organiseert het Kinderwerk samen met YMCA Scheveningen leuke en leerzame Science Workshops! Zie de flyer hieronder voor meer informatie.

Klik hier voor de activiteiten die het kinderwerk organiseert van maandag 28 november t/m vrijdag 2 december 2022. Op de donderdag gaan de kids tijdens de club op zoek naar 'schatten' uit de wijk. Wat er vervolgens met de 'schatten' gaat gebeuren blijft nog even een verrassing.

De reguliere activiteiten zijn wisselend voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Inschrijven kan voor maximaal 3 activiteiten per week per kind en de kosten voor deelname staan bij de activiteit vermeld. Om je kind in te schrijven kun je een WhatsApp bericht sturen naar nummer 06-13603416.

Het actuele aanbod van het Kinderwerkmet o.a. de digitale kinderbingo en de kleurplaatwedstrijd, staat op de Facebookpagina’s ‘Kinderwerk Het Trefpunt’ en ‘Mallemok Welzijn Scheveningen’.

Word een volger van www.twitch.tv/welzijnscheveningen, dan krijg je een bericht als je live mee kunt doen!

Als alle Corona-maatregelen op termijn weer worden ingetrokken, dan doen we dit natuurlijk ook weer:


Activiteiten

Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl