Kinderwerk

Het kinderwerk is er voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en hun ouders. Welzijn Scheveningen biedt een aantrekkelijk programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd om het voor de kinderen (en hun ouders) zo leuk mogelijk te maken in de wijk. Dit gebeurt met de hulp van vele onmisbare ouders.


Kinderwerk

Door het Kinderwerk worden iedere week leuke activiteiten georganiseerd! 

De reguliere activiteiten zijn wisselend voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Inschrijven kan voor maximaal 3 activiteiten per week per kind en de kosten voor deelname staan bij de activiteit vermeld. Om je kind in te schrijven kun je een WhatsApp bericht sturen naar nummer 06-13603416.

Kinderactiviteiten in het Kalhuis

De komende periode wordt er in het Kalhuis een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 10 jaar! We beginnen met 3 woensdagmiddagen (6 maart, 3 april en 24 april 2024) van 13.00 uur tot 14.30 uur en tijdens deze middagen wordt er geknutseld en worden er spelletjes gedaan. Alle kinderen uit de buurt mogen meedoen! Klik hier voor de flyer met meer informatie. Op woensdag 3 april 2024 wordt er om 13.00 uur een gezellige bingo georganiseerd. Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Het actuele aanbod van het Kinderwerkmet o.a. de digitale kinderbingo en de kleurplaatwedstrijd, staat op de Facebookpagina’s ‘Kinderwerk Het Trefpunt’ en ‘Mallemok Welzijn Scheveningen’.

Word een volger van www.twitch.tv/welzijnscheveningen, dan krijg je een bericht als je live mee kunt doen!

En verder doen we dit natuurlijk ook nog:


Activiteiten

Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl