Kinderwerk

Het kinderwerk is er voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en hun ouders. Welzijn Scheveningen biedt een aantrekkelijk programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd om het voor de kinderen (en hun ouders) zo leuk mogelijk te maken in de wijk. Dit gebeurt met de hulp van vele onmisbare ouders.


Kinderwerk

Gelukkig kunnen de activiteiten van het kinderwerk weer gewoon plaatsvinden en we organiseren dan ook iedere week leuke activiteiten. 

Klik hier voor de activiteiten die het kinderwerk organiseert van maandag 20 maart t/m vrijdag 24 maart 2023

De reguliere activiteiten zijn wisselend voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Inschrijven kan voor maximaal 3 activiteiten per week per kind en de kosten voor deelname staan bij de activiteit vermeld. Om je kind in te schrijven kun je een WhatsApp bericht sturen naar nummer 06-13603416.

Vanaf 21 maart 2023 start het Kinderwerk in samenwerking met Stadslink met ouder-kind workshops waarbij we onze dromen gaan ontdekken door middel van 6 verschillende activiteiten. Deelname is gratis voor kinderen van 4 t/m 11 jaar en hun ouders (of eventueel een ander familielid). Zie de flyer hieronder voor meer informatie.

Het actuele aanbod van het Kinderwerkmet o.a. de digitale kinderbingo en de kleurplaatwedstrijd, staat op de Facebookpagina’s ‘Kinderwerk Het Trefpunt’ en ‘Mallemok Welzijn Scheveningen’.

Word een volger van www.twitch.tv/welzijnscheveningen, dan krijg je een bericht als je live mee kunt doen!

En verder doen we dit natuurlijk ook nog:


Activiteiten

Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl