Kinderwerk

Het kinderwerk is er voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun ouders. Welzijn Scheveningen biedt een aantrekkelijk programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daarnaast worden diverse activiteiten georganiseerd om het voor de kinderen (en hun ouders) zo leuk mogelijk te maken in de wijk. Dit gebeurt met de hulp van vele onmisbare ouders.


Kinderwerk

Gelukkig kunnen de activiteiten van het kinderwerk weer gewoon plaatsvinden en we organiseren dan ook iedere week leuke activiteiten. Zie de afbeelding hieronder voor de muzieklessen die het Kinderwerk i.s.m. YMCA Scheveningen vanaf woensdag 16 maart 2022 in het Trefpunt organiseert voor kinderen van 4-7 jaar oud.

Tevens organiseert het Kinderwerk vanaf maandag 21 maart 2022 een nieuwe activiteit: Kinderyoga. Deze activiteit is voor kinderen van 4-7 jaar en je kunt hier klikken voor uitgebreide informatie.

Zie de afbeelding hieronder voor de activiteiten die het kinderwerk organiseert van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli 2022. 

De reguliere activiteiten zijn wisselend voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Inschrijven kan voor maximaal 3 activiteiten per week per kind en de kosten voor deelname staan bij de activiteit vermeld. Om je kind in te schrijven kun je een WhatsApp bericht sturen naar nummer 06-13603416.

Programma zomervakantie 

De zomervakantie staat alweer voor de deur en uiteraard kun je dan ook bij het Kinderwerk terecht voor leuke activiteiten! Klik hier voor het programma van 25 t/m 30 juli 2022, klik hier voor het programma van 1 t/m 4 augustus 2022 en klik hier voor het programma van 8 t/m 11 augustus 2022.

Als gezin aan de slag met je dromen!

Wil jij met het hele gezin aan de slag en meer kennis op doen van je talenten, interesses en dromen? Dan is onze workshopreeks van Learning Dreams op 25 mei, 1 juni en 8 juni (van 12.30 uur tot 14.30 uur) precies wat jij zoekt! Welzijn Scheveningen en Stadslink organiseren samen een inspirerende workshopreeks waarin je aan de slag gaat met het ontdekken en in praktijk brengen van je dromen. Er wordt o.a. geknutseld, gerijmd en gefototgrafeerd m.b.v. diverse professionals. Bovendien is het gratis en maken we er een gezellige middag van met interactieve spellen en iets lekkers! Dus wil je als gezin aan de slag met je dromen, heb je een kind/kinderen op de basisschool en woon je in Den Haag? Er zijn nog plekjes beschikbaar, dus meld je nu snel aan (vóór 25 mei 2022) via cassidy@stadslink.nl of bel naar 06 502 15 636. Klik hier voor de uitgebreide flyer.

Het actuele aanbod van het Kinderwerkmet o.a. de digitale kinderbingo en de kleurplaatwedstrijd, staat op de Facebookpagina’s ‘Kinderwerk Het Trefpunt’ en ‘Mallemok Welzijn Scheveningen’.

Word een volger van www.twitch.tv/welzijnscheveningen, dan krijg je een bericht als je live mee kunt doen!

Als alle Corona-maatregelen op termijn weer worden ingetrokken, dan doen we dit natuurlijk ook weer:


Activiteiten

Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl