De dagelijkse CLUB 4-11 jaar

Welkom bij het Kinderwerk uit Duindorp. Na schooltijd is er CLUB in het Trefpunt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Er wordt een zeer divers activiteitenprogramma georganiseerd.

Door het bieden van een veilig leefklimaat en door het uitvoeren van specifieke activiteiten wordt de leefwereld van kinderen vergroot en kunnen we bijdragen aan de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen, zodat zij beter in staat zijn zich een plek in de maatschapij te verwerven.

Afhankelijk van het weer wordt gebruik gemaakt van de zandspeeltuin, de kinderboerderij, de Sporttuin of het Apenbos. We wandelen door de wijk en de duinen, doen speurtochten en bosspellen en gaan op zoek naar schatten! Bij minder goed weer of als we willen gaan knutselen, bakken, spelen met de Lego of spelen in de gymzaal, zijn we aanwezig in het Trefpunt. Elke schoolvakantie organiseren we uitstapjes naar onder andere MuZee Scheveningen, het poppentheater, Archeon of we gaan survivallen.

De CLUB:

Elke maandag en dinsdag 4-7 jaar: 15.00-17.00 uur

Elke woensdag 4-11 jaar: 14.00-16.00 uur

Elke vrijdag 4-7 jaar: 12.00-14.00 uur

Wilt u uw kind(eren) en keer aanmelden voor CLUB? Dat kan! Aanmelden gaat via een WhatsAppbericht of telefoontje naar ons telefoonnummer 06 13 60 34 16. Met de ouder/verzorger van nieuwe kinderen zullen wij voorafgaand aan de club of vakantieactiviteit een kort kennismakingsgesprek voeren en overleggen welke mogelijkheden er in het belang van het kind zijn. Daarbij zullen wij ook vertellen wie en wat het Kinderwerk is en hoe wij te werk gaan.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl