Het Trefpunt

 

Welkom in Het Trefpunt, huiskamer van Duindorp!

Dagelijks bezoeken inwoners uit Duindorp e.o. dit schitterende wijkcentrum. Naast alle activiteiten beschikt het Trefpunt ook over een mooie ontmoetingsruimte, waar u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom bent om wat te drinken of te eten. De vrijwillige gastvrouwen en –heren heten u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de laatste (dorps-)nieuwtjes besproken. Er is gratis WiFi.

Natuurlijk is het ook mogelijk om mee te doen met tal van activiteiten die in het Trefpunt plaatsvinden. Loop eens binnen en leer uw buurtgenoten kennen!

Ons motto: U staat er niet alleen voor!
In het Trefpunt wordt iedereen warm welkom geheten. De medewerkers aan de balie beantwoorden graag uw vragen en u vindt in dit wijkcentrum tevens een Servicepunt XL. Schroom niet om met uw vragen over werk, wonen, zorg en welzijn langs te komen. In het pand zijn tevens ouderenadviseurs en maatschappelijk werkers aanwezig om u te ondersteunen.

In het Trefpunt vinden dagelijks allerlei activiteiten plaats waaraan u kunt deelnemen. De medewerkers begrijpen dat de drempel overgaan soms lastig is. Daarom streven zij zo veel mogelijk naar persoonlijk contact met u, zodat u het gevoel heeft er niet alleen voor te staan. Als u voor het eerst wilt deelnemen aan een activiteit, dan kunt u zich aanmelden bij de balie. Dan wordt er voor gezorgd dat u wordt opgevangen door de activiteitenbegeleider. U voelt zich vast snel thuis! Al onze activiteiten kunt u bezoeken en u kunt meedoen met een gratis proefles!

Wist u dat?...

  • Wij een bibliotheek hebben voor 55+-ers met een grote collectie grote letterboeken?
  • Hier op maandag, dinsdag en woensdag een ontzettend leuke kinderclub is en in de vakantie altijd een leuk programma voor kids
    wordt gemaakt?
  • Wij pedicure, massage en trombosedienst in huis hebben?
  • Wij verschillende heerlijke maaltijden hebben voor ouderen, waar gegeten maar vooral gelachen wordt?
  • Hier elke week een inloopspreekuur is van Maatschappelijk werk, Vestia, wijkberaad Duindorp en de Politie?

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kom vooral een keertje kijken!

Adres & contactgegevens
Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt
Tesselsestraat 71,
2583 JH Den Haag
Tel: (070) 338 54 99
E-mailadres: trefpunt@welzijnscheveningen.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Servicepunt XL Trefpunt

Als u hulp nodig heeft op het gebied van werk, zorg of welzijn, dan wijst www.denhaag.nl/servicepuntsociaal u de weg. Komt u er via de website niet uit? Dan bent u op maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 13.00 uur van harte welkom bij het Servicepunt XL in het Kalhuis, Badhuisstraat 177, 2584 HH Den Haag. Ook in wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt, gelegen aan de Tesselsestraat 71, 2583 JH Den Haag bevindt zich een Servicepunt XL. Deze is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Er staat daar iemand voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste informatie, hulp of ondersteuning. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor hulp bij het invullen van digitale (gemeentelijke) aanvraagformulieren, hulp bij administratie en financiën of hulp bij het vinden van zorg, ondersteuningsmogelijkheden en voorzieningen. Zo nodig kan er een afspraak voor u worden gemaakt met een cliëntondersteuner of maatschappelijk werker.

Bent u niet in staat om een Servicepunt XL te bezoeken, belt u dan om een afspraak te maken voor een huisbezoek via (070) 416 20 20. Dit nummer is op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar.

Klik hier voor de folder van de Servicepunten XL.

 

Activiteiten Trefpunt
Er vindt een grote diversiteit aan activiteiten plaats in het Trefpunt. U bent van harte welkom! Klik hier voor een overzicht van alle actuele activiteiten in het Trefpunt. U kunt alles uitproberen d.m.v. een gratis proefles. 

Overige activiteiten
Yoga
Zelfverdediging

Ruimte gebruiken
Het Trefpunt is gesitueerd in Duindorp. Er zijn diverse ruimten beschikbaar voor bijvoorbeeld cursussen, workshops, trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten en kinderfeestjes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Daniëlle Harthoorn via (070) 338 54 99 of danielle.harthoorn@welzijnscheveningen.nl

Buurtinitiatieven
Het Trefpunt ondersteunt haar buurtbewoners. Zelf initiatief nemen levert veel op. Het brengt mensen dichter bij elkaar en zorgt voor betrokkenheid bij de wijk. Voor buurtbewoners stelt het Trefpunt haar ruimtes gratis of voor een gering bedrag ter beschikking, zodat buurtgenoten éénmalige of doorlopende activiteiten op kunnen zetten en/of cursussen kunnen organiseren.

Ook kunt u ondersteund worden bij het aanvragen van verschillende soorten subsidies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatiemanager, Daniëlle Harthoorn, via (070) 338 54 99 of danielle.harthoorn@welzijnscheveningen.nl.

Vrijwilligerswerk Trefpunt
Bij het Trefpunt zijn wel 80 zeer betrokken vrijwilligers actief. Zij worden met veel enthousiasme begeleid door de locatiemanager en haar assistent. De vrijwilligersfuncties variëren van klusjesman en buffetmedewerker tot activiteitenbegeleider, gastvrouw, kok of receptioniste. Lijkt het u wat het team van het Trefpunt te komen versterken? Er zijn tal van mogelijkheden! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de locatiemanager, Daniëlle Harthoorn, via (070) 338 54 99 of danielle.harthoorn@welzijnscheveningen.nl.

Alvast de actuele vacatures in het Trefpunt bekijken? Klik hier.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl