Servicepunten XL

Als u hulp nodig heeft op het gebied van werk, zorg of welzijn, dan wijst www.denhaag.nl/servicepuntsociaal u de weg. Komt u er via de website niet uit? Dan bent u op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur van harte welkom bij het Trefpunt. Er staat daar iemand voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste informatie, hulp of ondersteuning. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor hulp bij het invullen van digitale (gemeentelijke) aanvraagformulieren, hulp bij administratie en financiën of hulp bij het vinden van zorg, ondersteunings­mogelijkheden en voorzieningen. Zo nodig kan er een afspraak voor u worden gemaakt met een cliëntondersteuner, maatschappelijk werker of ouderenadviseur.

Ook in wijk- en dienstencentrum het Kalhuis bevindt zich een Servicepunt XL. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Bent u niet in staat om een Servicepunt XL te bezoeken, belt u dan om een afspraak te maken voor een huisbezoek. De Servicepunten XL in het Trefpunt en het Kalhuis zijn telefonisch bereikbaar via (070) 219 82 20.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl