Jongerenwerk & Trajectbegeleiding

De jongerenwerkers bieden jongeren tussen de 10 en 21 jaar wekelijks, ook tijdens de schoolvakanties, activiteiten aan in de verschillende wijkcentra, waaronder diverse sporten.
Het actuele programma is te vinden op Facebook via www.facebook.com/JongerenwerkScheveningen en www.jongopscheveningen.nl en op Instagram via ‘jongerenwelzijnscheveningen’.
Ook ondersteunen zij jou graag bij het zelf organiseren van een activiteit!


Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Dan kun je een afspraak maken met één van de jongerenwerkers. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ordenen van je geldzaken of het aanvragen van toeslagen en jou informatie verstrekken over drugs- en alcoholgebruik en verslaving. Ook voor vragen over werk, een opleiding, huiswerkbegeleiding of een stage kun je bij ons terecht.
Wil je een afspraak maken? Stuur dan een mail naar alisa.helwig@welzijnscheveningen.nl of bel/app naar 06 43 12 30 46.


Jongerenwerkers op locatie

We willen graag zo veel mogelijk jongeren leren kennen, zodat we weten wat er speelt en waar jongeren behoefte aan hebben. Je vindt ons daarom ook in de straten, op de pleintjes en bij de sportlocaties in stadsdeel Scheveningen, maar ook bij de volgende wijkcentra:

Het Trefpunt van Welzijn Scheveningen, Tesselsestraat 71, Den Haag, (070) 338 54 99.
De Mallemok van Welzijn Scheveningen, Westduinweg 38D, Den Haag, (070) 338 06 90.
Buurtcentrum Kommunika, Jurriaan Koksstraat 177, Den Haag, (070) 355 88 78.


Aangepast Jongerenwerk

Ook nu is er volop digitale actie voor jongeren!

Beleef het mee op de sociale media van het Jongerenwerk; op Facebook  ‘Jongerenwerk Scheveningen en ‘Jong Op Scheveningen’ en op Instagram ‘jongerenwelzijnscheveningen’.
Hier vind je o.a. informatie over het online Fortnite toernooi, de huiswerkhulplijn en de wc-rol challenge, maar ook het wekelijkse Jongerenjournaal ‘Corona TV’; hét journaal van Ray en Ray voor jongeren die op de hoogte willen blijven van wat er o.a. digitaal te beleven valt in ons stadsdeel.

Word je een volger van www.twitch.tv/welzijnscheveningen, dan krijg je een bericht als je live mee kunt doen met bijvoorbeeld de pubquiz en de buurtbingo!

Al je Corona-vragen kun je appen naar 06 864 330 78.

Heb jezelf nog ideeën laat het ons weten!

Als alle Corona-maatregelen straks weer worden ingetrokken, dan doen we dit natuurlijk ook weer:


Activiteiten


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl