Jongerenwerk & Trajectbegeleiding

Jongerenwerk Scheveningen laat zijn doelgroep tijdens deze Corona periode niet in de steek!
 
Volgens de richtlijnen van het RIVM is het niet verstandig om grote groepen jongeren bij elkaar te brengen en daarom hebben we het digitaal jongerenwerk in het leven geroepen. Wij bereiken onze jongeren nu nog meer digitaal via facebook, instagram en whatsapp etc. Daarnaast hebben wij een groot online Fortnite toernooi georganiseerd dat een aantal weken gaat duren. De jongeren presenteren, spelen en kunnen het toernooi elke dag  online volgen. Tijdens dit toernooi en via social media houden wij de jongeren op de hoogte over het coronavirus en geven ze tips over wat zij beter wel en niet kunnen doen. Ook wordt er digitaal ondersteuning gegeven aan de bestaande huiswerkgroepen.

Houd dus social media van het jongerenwerk in de gaten voor nieuwe initiatieven.
 
Heb jezelf nog ideeën laat het ons weten!
 
 

Activiteiten in de wijkcentra, op de pleinen en op scholen

Ben je een jongere tussen de 10 en 21 jaar?

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar leuke activiteiten? Wil je graag een activiteit organiseren in samenwerking met het jongerenwerk?

De jongerenwerkers bieden wekelijks, ook tijdens de schoolvakanties, activiteiten aan in de verschillende wijkcentra waaronder diverse sporten. Het actuele programma is te vinden op Facebook via www.facebook.com/JongerenwerkScheveningen en via www.jongopscheveningen.nl.

Ook ondersteunen zij jou graag bij het zelf organiseren van een activiteit.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Dan kun je een afspraak maken met één van de jongerenwerkers. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ordenen van je geldzaken of het aanvragen van toeslagen en jou informatie verstrekken over drugs- en alcoholgebruik en verslaving. Ook voor vragen over werk, een opleiding, huiswerkbegeleiding of een stage kun je bij ons terecht.

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een mail naar alisa.helwig@welzijnscheveningen.nl of bel/app naar 06 43 12 30 46.

Outreachend werk:

We willen graag zo veel mogelijk jongeren leren kennen, zodat we weten wat er speelt en waar jongeren behoefte aan hebben. Ook geven we informatie over onze activiteiten en de ondersteuning die we jou kunnen bieden. Je vindt ons daarom in de straten, op de pleintjes en bij de sportlocaties in stadsdeel Scheveningen, maar ook bij de volgende wijkcentra:

Het Trefpunt van Welzijn Scheveningen, Tesselsestraat 71, Den Haag, (070) 338 54 99.

De Mallemok van Welzijn Scheveningen, Westduinweg 38D, Den Haag, (070) 338 06 90.

Buurtcentrum Kommunika, Jurriaan Koksstraat 177, Den Haag, (070) 355 88 78.

Vragen? Mail naar thomas.vermeij@welzijnscheveningen.nl.


Activiteiten

Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl