Jongerenwerk

De jongerenwerkers bieden jongeren tussen de 10 en 21 jaar wekelijks, ook tijdens de schoolvakanties, activiteiten aan in de verschillende wijkcentra, waaronder diverse sporten. Ook ondersteunen zij jou graag bij het zelf organiseren van een activiteit! 

Het reguliere programma van het jongerenwerk is te vinden door hier te klikken. Het staat ook op Facebook via www.facebook.com/JongerenwerkScheveningen, op Instagram via ‘jongerenwelzijnscheveningen’ en op TikTok 'JongerenwerkScheveningen'.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Dan kun je een afspraak maken met één van de jongerenwerkers. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ordenen van je geldzaken of het aanvragen van toeslagen en jou informatie verstrekken over drugs- en alcoholgebruik en verslaving. Ook voor vragen over werk, een opleiding, huiswerkbegeleiding of een stage kun je bij ons terecht.


Jongerenwerkers op locatie

We willen graag zo veel mogelijk jongeren leren kennen, zodat we weten wat er speelt en waar jongeren behoefte aan hebben. Je vindt ons daarom ook in de straten, op de pleintjes en bij de sportlocaties in stadsdeel Scheveningen, maar ook bij de volgende wijkcentra:

Het Trefpunt van Welzijn Scheveningen, Tesselsestraat 71, Den Haag, (070) 338 54 99.
De Mallemok van Welzijn Scheveningen, Westduinweg 38D, Den Haag, (070) 338 06 90.


Vanuit het Jongerenwerk worden de volgende activiteiten georganiseerd:


Activiteiten


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl