Fietsen alle jaren

Herinnert u zich dat gevoel van de wind door uw haren? Misschien is het al lang geleden dat u een heerlijke fietstocht maakte. Lekker in uw eigen tempo, genietend van het weer en van de omgeving.

Met onze dienst een ritje met de Riksja willen wij u dat gevoel weer teruggeven. Samen met een andere passagier, dat kan een familielid, kennis of begeleider zijn, gaat u in een comfortabele riksja op stap. U kunt zo mooie herinneringen ophalen aan de gekozen route en deze delen met uw mede passagier en de bestuurder. Misschien kunt u onderweg zelfs even gezellig samen een kopje koffie of thee drinken. Uiteraard wordt u ook weer veilig thuisgebracht. Het ritje met de riksja is kosteloos. Uw eventuele versnapering is uiteraard voor eigen rekening.

Veilig en vertrouwd op stap met een van onze getrainde riksjabestuurders
Alle vrijwillige riksjabestuurders volgen voor aanvang van hun inzet een training. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw veiligheid en u kunt lekker ontspannen genieten. De riksja’s zijn bovendien elektrisch ondersteund en hebben een lage instap, zodat passagiers gemakkelijk plaats kunnen nemen.

Een afspraak maken
Bent u inwoner van stadsdeel Scheveningen en bent u zelf niet (meer) in staat om te fietsen, dan kunt u bij de telefoniste van wijk- en dienstencentrum het Couvéehuis van Welzijn Scheveningen een afspraak maken voor een mooi ritje met deze riksja.

Een afspraak maken kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer (070) 350 06 94.


Wilt u helpen?


Word vrijwilliger:

Doneer een product of bedrag:

Nieuws

Welzijn Scheveningen - Prins Mauritslaan 82 - 2582 LV Den Haag - (070) 416 20 20 - info@welzijnscheveningen.nl